Cica

TUTUSTU PÄÄRAAKA-AINEESEEN

Cica

TUTUSTU PÄÄRAAKA-AINEESEEN

Cica

Yleiskatsaus

Overview

Ihon huolenaiheet
· Ärtynyt ja punoittava iho
· Kuiva ja janoinen iho

Mitä näet ainesosaluettelossa
Centella Asiatica

Miksi ihosi tarvitsee sitä
Jos sinulla on ohut, kuiva ja herkkä iho, joka on helposti ärtynyt - punainen, poltteleva tai kutiava - cica voi auttaa rauhoittamaan ihoasi. Cica, joka tunnetaan myös nimellä Centella asiatica, on lehtivihreä yrtti, joka sisältää runsaasti rasvahappoja, vitamiineja ja aminohappoja. Sitä on käytetty vuosisatojen ajan perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä ihon punoituksen ja tulehduksen hoitoon kiitos sen tehokkaiden parantavien ja rauhoittavien ominaisuuksien.

Cliniquen asiantuntemus
Erittäin kuiva iho on usein myös vaurioitunut, minkä vuoksi ihoa ei tule ainoastaan rauhoittaa, vaan myös korjata. Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator -kosteusvoide yhdistää cicaa ja lipidejä, hyaluronihappoa sekä aktivoitua aloe-vettä, jotka yhdessä korjaavat, vahvistavat ja tasapainottavat ihon suojakalvoa. Tämä tekee ihostasi vähemmän reaktiivisen ja takaa entistä enemmän hyviä ihopäiviä.

Hyvä tietää
Cicaa kutsutaan myös tiikeriruohoksi, koska tiikereiden tiedetään hierovan itseään siihen, jotta haavat paranisivat nopeammin.

Lisää pääraaka-aineita

Ask an Expert

Cliniquen ihonhoidon kaava: Tehokkuus, turvallisuus, tutkimus

Clinique lanseerasi kaikkien aikojen ensimmäisen dermatologien kehittämän ihonhoitosarjan vuonna 1968. Tavoitteena oli kehittää tehokkaita, turvallisia, kliinisesti tutkittuja ihonhoitotuotteita, jotka auttavat luomaan hyvinvoivan ihon. Vältämme allergeenien ja ihoa ärsyttävien raaka-aineiden käyttöä.

Tieteellisesti todistetut ihonhoitotulokset muodostuvat ihonhoidon raaka-aineiden tieteellisestä tutkimuksesta ja läpimurroista. Yhdessä ne varmistavat maksimaaliset ihonhoidon tulokset ilman ihoärsytystä. Tieteen kehittyessä tutkimme eri raaka-aineita jatkuvasti uudelleen tutkijoiden, valmistajien, kliinikoiden ja sertifioitujen ihotautilääkäreiden kanssa.

Helppoa. Turvallista. Tehokasta. Allergiatestattu. 100% hajusteeton.